O nama

Tvornica klasičnog i modernog namještaja osnovana 2000 god. i u vlasništvu je obitelji Javorović iz Virovitice. Velikim vlastitim iskustvom i upornošću…

Salon namještaja

U samom početku kupljena je tvrtka u centru grada Virovitice gdje je preuređen i sagrađen salon namještaja veličine 3000m2.

Proizvodnja namještaja

Proizvodni pogon je odvojen od salona namještaja i nalazi se u poduzetničkoj zoni II. Pogon je veličinom 2000m2. i opremljen je modernim CNC – strojevima na kojima se izrađuje klasičan i moderan namještaj tvrtke Javorović.

Kuhinje po mjeri

Uz korištenje najkvalitetnijih materijala i bogato iskustvo u opremanju kuhinja po mjeri, stručni tim tvrtke Javorović može ponuditi rješenje za sve potrebe kupaca i zahtjeve prostora u koji se kuhinjski namještaj postavlja. Precizna izmjera, optimalno iskorištavanje raspoloživog prostora i nova idejna rješenja osigurat će svakom kupcu funkcionalnu i ergonomski oblikovanu kuhinju.

Dječje sobe

Uređenje dječje sobe izazov je za svakog roditelja. Izborom elemenata za dječju sobu, stvarate idealni kutak za svoje dijete. U ponudi tvrtke Javorović d.o.o. je program dječjih soba Tin s kojim možete zadovoljiti sve funkcionalne potrebe vašeg djeteta, ali i estetske. Program dječjih soba Tin proizvodi se u više kombinacija boja korpusa i fronti. Odlikuje se velikim brojem pojedinačno iskoristivih dijelova namještaja pomoću kojih ćete moći kreativno i funkcionalno opremiti dječju sobu. Cijene elemenata ostaju iste bez obzira na kombinaciju boja. Kod odabira dječje sobe, kreće se od organizacije prostora kako bi soba bila što funkcionalnija. Važno je dobro posložiti sav potreban namještaj kojeg čine krevet, ormar za odjeću, pisaći stol te police za igračke i knjige. Dječje sobe su prepoznatljivi proizvodi poduzeća Javorović d.o.o. prilagođeni visokim standardima kvalitete.

Uredski namještaj

Uredski namještaj osnovni je element svakog poslovnog prostora. Razvojem tehnologije, promjenom zahtjeva radnih mjesta i produljenim radnim vremenom postavljeni su i novi izazovi kod opremanja poslovnih prostora. Kvalitetan i ergonomski oblikovan uredski namještaj izuzetno je bitan za osiguravanje dobrih radnih uvjeta te postizanje optimalne produktivnosti zaposlenih. Tvrtka Javorović d.o.o. u svojoj ponudi ima različite modele uredskih ormara, stolova, ladičara, polica i druge opreme za kvalitetno opremanje uredskih i konferencijskih prostora. Izbor boja, materijala i modularnih elemenata uredskih stolova omogućavaju funkcionalno opremanje malih i velikih poslovnih prostora. Koorporativni image svake tvrtke može se zaokružiti odabirom uredskoga namještaj u velikom izboru boja i modela koje nudi tvrtka Javorović d.o.o…

Dnevni boravci

Dnevni boravak je srce svakog doma. Dnevni boravak sve više postaje integralni dio kuhinjskog i blagovaonskog prostora. Prvo pravilo funkcionalno i lijepo uređenog dnevnog boravka je dobar prostorni raspored. To je prostor u kojem se odvija većina dnevnih aktivnosti. Zato ga je potrebno oblikovati na način da je optimalno iskorišten te da sadržava svu potrebnu opremu i namještaj kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika. Tvrtka Javorović d.o.o. ima široku ponudu klub stolića, pregradnih i zidnih polica, komoda, sjedećih garnitura i ostale opreme za uređenje dnevnog boravka.